Golden Bay Sporting Pavilion

Client: City Of Rockingham

Architect: Site Architecture

Images: BE Projects

Location: Golden Bay

Building Size: 1500m2 

Completed: April 2017

goldenbay-sports-pavilion-11.JPG
_12A0272.jpg
_12A0269.jpg
_12A0267.jpg
_12A0253.jpg
_12A0239.jpg
_12A0273.jpg
_12A0258.jpg

Golden Bay Sporting Pavilion

Here we are working with Site Architecture for the City of Rockingham to construct a distinctive shaped new sports pavilion at Rhonda Scarrott Reserve. It was the Coastal Community's changing rooms that were being renovated.

 

A commercial kitchen, Burch ply cladded bar and servery, cool commercial room, and canteen with internal and external access were all included in the football-shaped structure. It had community amenities such as UAT and adult change facilities. The landscaping package included a Nature Playground, with all of the items built from a single tree.

 

Custom screen printed glass panels were installed around the structure's perimeter, with each dot individually put and surveyed to match the steel. In addition, the project entailed renovating the existing clubroom facilities, including four additional change rooms, amenities, storerooms, and a canteen.