Gooseberry Hill Primary - Early Childhood Centre

Client: Department of Building Management & Works

Architect: Zuideveld Marchant Hur Architects

Images: BE Projects

Location: Gooseberry Hill

Building Size:  855m2 

Completed: January 2015

BE184 - G.Hill PS ECE (117).JPG
BE184 - G.Hill PS ECE (84).JPG
BE184 - G.Hill PS ECE (101).jpg
BE184 - G.Hill PS ECE (22).JPG
BE184 - G.Hill PS ECE (14).JPG
BE184 - G.Hill PS ECE (17).JPG
BE184 - G.Hill PS ECE (30).JPG

Gooseberry Hill Primary - Early Childhood Centre

The new facility Gooseberry Hill Primary School Early Childhood Centre included the construction of a new early childhood facility comprising of two classrooms, kitchen, storeroom and staff and student amenities, a total building area of 290m2 and total project footprint inkling ramps of 855m2.

The project included the outdoor area comprised of a large undercover verandah installed with benches, large sandpit; exterior storerooms fitted with racks and roller doors also including water fountains. The exterior works also included the installation and commissioning of a new BioMax Aerobic Treatment Unit (ATU) with irrigation This included digging through the clay rock site.