The Triangle House

Client: Private Client

Architect: Robeson Architects

Images: Dion Robeson 

Location: Mt Lawley

Building Size: 180sqm

Completed: 2015

20150212_VincentSt-50_LR.jpg
6473862-3x2-700x467.jpg
20150214_VincentSt-98-947_LR.jpg
20150214_VincentSt-87_HR.jpg
20150323_VincentSt-20_HR.jpg
20150214_VincentSt-108-970_LR.jpg
20150214_VincentSt-142_HR.jpg

The Triangle House

High Specification residential project located on a small site with minimal access. The site was 180sqm Triangular block at a busy intersection in Mt Lawley.

 

This offered the architect interesting challenges with the layout of the home, ensuring maximum living space was achieved in this design. BE Projects have ensured this site is organised and maintained in an orderly fashion due to the small site and access restrictions.

The striking design of this house is complimented with a north facing triangle balcony and the long lines of the second story windows.